• +34 93 217 20 60
  • info@2arquitectes.com

COBERTA STRATVS

COBERTA STRATVS

COBERTA PER A MENJADOR EXTERIOR. Lanzarote (Illes Canàries)

Les Bodegues STRATVS de Lanzarote, van néixer com a homenatge als viticultors que han fet de “La Geria” un paisatge únic en el món. Un paisatge avui dia protegit, principal atractiu per a que l’illa de Lanzarote sigui considerada Reserva de la Biosfera. Als voltants de les Bodegues STRATVS s’hi cultiven ceps amb més de 150 anys d’antiguitat en les anomenades gerias, nom que prové dels característics clots excavats com a llit als cultius illencs i que alhora donen nom a la zona.

Dins d’aquest entorn, es projecta bastir una coberta per a la terrassa del restaurant-grill de gastronomia típica canària. Aprofitant que l’arquitectura dels murs terrassats de pedra volcànica que envolten aquest espai recorden precisament els clots característics de la Geria, es dissenya la coberta de tal manera, a partir de la seva forma i colors, es metitzi el cep que podria créixer dins d’aquest clot. La coberta, conformada amb vidres laminats de colors de diferents mides i amb una estructura tubular d’acer inoxidable, està suspesa mitjançant un seguit de tensors d’acer trenat, potenciant així la pretesa sensació de lleugeresa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

03-aerea-abans

04-aerea-despres

06-imatge-1

07-imatge-2

08-imatge-3

erc-03_p-a-s-_110222_02

erc-03_p-a-s-_110222_03

05-seccio

 

Situació: Lanzarote (Illes Canàries)

Col·laboradors: Sergi Villalba.

Promotor: Privat

Infotografies: 2Arquitectes

Estat: Projecte bàsic

2Arquitectes