• +34 93 217 20 60
  • info@2arquitectes.com

PARC CENTRAL

PARC CENTRAL

El parc central a la metròpoli contemporània, una definició crítica. 

Tesi doctoral de Joan Florit Femenias. Dirigida per Ángel Martín Ramos. Universitat Politècnica de Catalunya. 2014.

 

El treball va ser defensat per obtenir el títol de doctor el dia 26 de març de 2014 a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, davant un tribunal presidit pel Dr. Joan Busquets i Grau (GSD-Harvard), i format pels Doctors arquitectes Nuno Portas (CEAU-UPorto); Eduard Bru i Bistuer (DPA-UPC); Luís Moya González (DUOyT-UPMadrid); i Enric Batlle i Durany (DUOT-UPC). 

La síntesi que es mostra aquí va ser compilada per a formar part de l’exposició “Un panorama de la investigación urbanística” (+), del 10 al 20 de juny de 2014 al hall de l’ETSAB, en el marc del  VI Seminari Internacional d’Urbanisme que organitza el DUOT-UPC.

La tesi és d’accés obert, i pots veure’n tot el contingut fent clic AQUÍ (+)

 

 

 

2Arquitectes